TYKKÄÄ KOLMAN KODOSTA FACEBOOKISSA

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Savon Sampo -messut



Työntäyteiset viikot ovat nyt takana, mutta nyt on aikaa kertoa kuulumiset. Parin viimeisen viikon aikana Kolman Koto –hanke on osallistunut kaksille messuille, seminaariin ja järjestänyt yhden suunnittelupalaverin.
Näistä kiireistä johtuen tiedotus on jäänyt vähemmälle.  Mutta aloitetaan nyt kertomalla SavonSampo –messujen kuulumiset.


  














Kolman Koto –hanke osallistui Savon Sampo messuille 6.-7.4.2013 tarkoituksena esitellä hanketta sekä saada kävijöitä kiinnostumaan yhteisöllisestä asumisesta maaseudulla. Vierailijoilla oli osastolla mahdollisuus myös  luoda oma Kolman Kotonsa kyselyn kautta ja osallistua arvontaan.

Hanke oli mukana seutumatkailuosastolla, jossa mukana olivat Joroinen, Varkaus, Leppävirta ja Pieksämäki.

Luo oma Kolman Kotosi kysely
















Kolman Koto –hanke toimi messujen aikana Joroisten kunnalle varatulla alueella. Pöydällä oli tarjolla kävijöille omassa telineessään Löydä Kolman Koto –esite sekä tableltti, jonka avulla pystyi luomaan oman näkemyksen Kolman Kodosta.

4300 kävijää



Järjestäjän ilmoituksen mukaan messuilla vieraili kahden päivän aikana yli 4300 kävijää.
Messulla kävijät jakautuivat päivän pääesiintyjän mukaan. Lauantaina Anna Puun esiintyessä paikalla oli paljon yläkouluikäisiä, joille ole jaettu vapaaliput messuille.
Sunnuntaina Titi-nallen ollessa pääesiintyjä paikalle tulivat lapsiperheet vaunuineen.

Projektipäällikkö




















Osaston vierailijoista moni kertoi kuulleensa hankkeesta tai lukeneensa siitä lehdestä.
Paikallisilla messuilla pystytään lisäämään hankkeen tietoisuutta ja luomaan uusia yhteyksiä kumppaneihin. Valitettavasti yhteisöasumisesta maaseudulla kiinnostuneita ei löytynyt näiltä messuilta.

Kysely on muuten vielä avoinna muutaman viikon, joten vielä ehdit käydä luomassa oman Kolman Kotosi ja osallistua arvontaan. Pääset siihen tästä linkistä

Lisää kuvia messuilta nähtävissä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti